(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το 14ο Γυμνάσιο ξεναγήθηκε στην έκθεση φωτογραφίας «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης»


Τον πολυχώρο πολιτισμού των Παλαιών Σφαγείων επισκέφτηκε την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου το 14ο Γυμνάσιο Πατρών και οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα κτίρια του. Επίσης περιηγήθηκαν στην έκθεση φωτογραφίας «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν που φιλοξενείται στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων. Την ξενάγησή τους ανέλαβε η θεατρολόγος κα Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου.
Στη συνέχεια οι μαθητές παρακολούθησαν στην αίθουσα Κ7 των Παλαιών Σφαγείων (αίθουσα Καραγκιόζη) προβολή βίντεο με αποσπάσματα των παραστάσεων αρχαίου δράματος του θεάτρου Καρόλου Κουν «Αγαμέμνων» σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν, «Τρωαδίτισσες» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη, «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν, «Νεφέλες» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη και «Εκκλησιάζουσες» σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου, που ανέβηκαν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

* Ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε στο πλαίσιο του έργου SPARC το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020».

Be the first to comment on "(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το 14ο Γυμνάσιο ξεναγήθηκε στην έκθεση φωτογραφίας «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*