ΑΙΓΙΟ: Εκδήλωση γνωριμίας με το δίκτυο ποιότητας Οινοξένεια

Το Δικτύου Ποιότητας “Οινοξένεια” σας προσκαλεί σε μία ημερίδα αφιερωμένη στον Οινοτουρισμό, με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες του οίνου και της γαστρονομίας. Κυριακή 21.11.2021, 11.15 π.μ., Πολύκεντρο συνεδριακό κέντρο, Μυρτιά Αιγίου, Ψαρρών 1 (λιμάνι Αιγίου).
Πρόγραμμα
11:15 Έναρξη εκδήλωσης

11:20-11:40 Μαρία Αλεμπάκη, Dr. Αγροτικής Οικονομίας, Εντεταλμένη Ερευνήτρια- Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ «Βιώσιμη ανάπτυξη του Οινοτουρισμού: Διεθνείς κατευθύνσεις και διδάγματα από την ελληνική εμπειρία»

11:40-12:00 Σωσάννα Κατσικώστα , Οινολόγος, Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Οινοτουρισμού, Πρόεδρος Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια « Η αμπελουργική Αιγιάλεια και το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια»

12:00-12:20 Άγγελος Ρούβαλης, Επίτιμος Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου & Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια» «Δράσεις & Στρατηγική του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια στην Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα»

12:20-12:40 Ηλίας Μαμαλάκης, Κορυφαίος μάγειρας, Συγγραφέας, Περιηγητής Γεύσης «Η περιήγηση στις Γεύσεις ενός Τόπου»

12:40-13:00 Σοφία Πέρπερα, Υπεύθυνη Προώθησης & Marketing του Ελληνικού οίνου στην Ελλάδα και στον Κόσμο « Ορεινή Αιγιάλεια, ένα παράθυρο στο μέλλον»

13:00-13:20 Χαιρετισμοί – Παρεμβάσεις – Αιτήσεις νέων μελών