ΠΑΤΡΑ: Τιμάται, σήμερα, η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου από Περιφέρεια και Δήμο

Με την πρέπουσα τιμή θα εορταστεί σήμερα η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου, αφού, στην Πάτρα, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πορείες, από θεσμικούς φορείς, σωματεία και οργανώσει. Ειδικότερα:
> Η Περιφέρεια, στις 11 π.μ. θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων (Ηρώων Πολυτεχνείου & Δημοκρατίας Τερψιθέας) από τον περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χ. Μπονάνο, τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Ν. Παπαθεοδώρου και εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων. Στις 11.30 πμ θα γίνει κατάθεση στεφάνων στην παλαιά Ασφάλεια (Κανακάρη) και στη 1 μ.μ. σε υπηρεσίες της ΠΔΕ θα γίνουν ομιλίες, ενώ στα σχολεία ομιλίες και εκδηλώσεις.
> Ο Δήμος θα συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου και φορείς της πόλης, με το σύνθημα «Ο λαός όταν παλεύει μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω». Η δημοτική αρχή θα καταθέσει, στις 10.30 π.μ. στεφάνι στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου και στην παλαιά Ασφάλεια, ενώ στις 5 μμ., θα συμμετάσχει σε συγκέντρωση και πορεία το ΕΚΠ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.