Η Φενέρ θυσιάζει κριάρι και φέρνει ιμάμη να την ευλογήσει πριν τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό

Απίθανα πράγματα στη Φενέρ, αφού θυσίασαν κριάρι κι έβαλαν ιμάμη να ευλογήσει τα δοκάρια για να σταματήσει η κατηφόρα της ομάδας

Η Φενέρ πάει από το κακό στο χειρότερο, η κατηφόρα δεν έχει σταματημό, μιας και βρίσκεται στην 7η θέση. Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς εντός συνόρων και ο πρόεδρος της ομάδας, Αλι Κοτς προχώρησε σε μια ενέργεια που προκάλεσε σάλο στην Τουρκία και όχι μόνο… Όχι, δεν απέλυσε τον Βίτορ Περέιρα, αντίθετα, θυσίασε ένα κριάρι για να αλλάξει η μοίρα της Φενέρ πριν το ντέρμπι με τη Γαλατά το βράδυ της Κυριακής! Στο γήπεδο ήταν και ο ιμάμης από το τζαμί «Kızıltoprak Camii», ο οποίος διάβασε… ευχές για πολλά γκολ, ενώ ευλόγησε τα δοκάρια για να μη δέχεται η ομάδα τέρματα.

Μετά το απίθανο περιστατικό, ο ιμάμης είπε στον Kοτς: «Δεν κάνω μαγικά ούτε λύνω μάγια, απλά διαβάζω τους στίχους του Αλλάχ και προσεύχομαι για να προστατευτείς από το κακό μάτι». Την Κυριακή η Φενέρ φιλοξενείται από τη Γαλατά και λίγες ημέρες αργότερα ταξιδεύει στον Πειραιά για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό.

Πηγή:www.gazzetta.gr