(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Έκτακτη σύσκεψη με θέμα την αναχαίτιση της πανδημίας – Τι αποφασίστηκε στην 6η ΥΠΕ

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιάννης Κυριακόπουλος, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου, η εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων για τα θέματα Υγείας Βίβιαν Σαμούρη, η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Γεωργία Πλώτα, η Προϊσταμένη της Δημόσιας Υγείας Σοφία Συμεωνίδου και ο Προϊστάμενος της Αρχής Διαφάνειας Βασίλης Ηλιόπουλος.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε, ενταντικοποίηση των μέτρων, με περισσότερους και αυστηρότερους ελέγχους παντού, κατά το δυνατόν.
Κοινή συνέντευξη τύπου στο αμέσως επόμενο διάστημα στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, με τη συμμετοχή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Άννας Μαστοράκου.
Κοινές δράσεις, με παρονομαστή την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση «πόρτα – πόρτα», που θα αφορά την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και άλλα ζητήματα που αργότερα θα οριστικοποιηθούν, όπως επέκταση των rapid test, ώστε να υπάρχει ακόμη καλύτερη ένδειξη του επιδημιολογικού φορτίου, ανά πάσα στιγμή.