«Δεν πίστευα στο εμβόλιο» είπε η 26χρονη που νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική

Η 26χρονη είναι καλά στην υγεία της όπως και το νεογέννητο βρέφος της – Το μήνυμα που στέλνει για τους εμβολιασμούς

Τα δύσκολα πέρασαν για την 26χρονη που ενώ βρισκόταν στον όγδοο μήνα κύησης προσβλήθηκε από κορωνοϊό και στη συνέχεια παρουσίασε βαριά συμπτώματα και  νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Έχοντας ζήσει τον δικό της Γολγοθά, η νεαρή γυναίκα στέλνει το δικό της μήνυμα για την ανάγκη εμβολιασμού.

«Απλά δεν το πίστευα το εμβόλιο.  Τώρα αφού νόσησα, έχω να πω όλοι εμβόλιο… Μπρος!», τόνισε η νεαρή γυναίκα, που διέφυγε τον κίνδυνο, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Eίμαι με οξυγόνο. Πολύ δύσκολα, γιατί νόσησα από τις 6 του μηνός, με πυρετό μέχρι και την ένατη μέρα. Ξημερώματα έφυγα στο νοσοκομείο της Δράμας. Το μωρό μια χαρά είναι δεν έχει τίποτα. Γεννήθηκε εννέα μηνών ακριβώς. Το θέμα ήμουν εγώ. Με ζόριζε ήταν μεγάλο μωρό», πρόσθεσε.

«Είναι καλά και σταθερή, όπως και το παιδάκι. Το άσχημο είναι, ότι μας έρχονται πολλά  βαριά περιστατικά το τελευταίο διάστημα τα οποία  πρέπει με καισαρική να βγουν γρήγορα τα παιδιά για να μπορέσει να αναπνεύσει η μητέρα» σχολίασε ο διευθυντής Γ’ Μαιευτικής στο Ιπποκράτειο Θες/νίκης Απόστολος Αθανασιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό, επιστήμονες απευθύνουν για ακόμη μία φορά έκκληση, και ιδιαίτερα σε έγκυες να εμπιστευτούν την επιστήμη και να εμβολιαστούν.