ΠΑΤΡΑ: Η Επιτροπή πρ. εργαζόμενων Κοινωφελούς Προγράμματος – «Ο κ. Πελετίδης , ανέφερε ότι είναι δίπλα μας, κάτι που δεν είδαμε»

Επιτροπής Πρώην Εργαζόμενων Κοινωφελούς Προγράμματος 2021
Την Τετάρτη 10/11/2021, στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε , έλαβε θέση προς ψήφιση το θέμα , ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε στα χέρια μας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή του νομικού μας αγώνα διεκδίκησης των απαραίτητων μηνών , προκειμένου όλοι οι συνάδελφοι , να μπορέσουν να ενταχθούν στο ταμείο ανεργίας .
Αυτό επετεύχθη , με τη στήριξη και τη βοήθεια πολλών Δημοτικών Συμβούλων και Παρατάξεων , τους οποίους ευχαριστούμε για την αρωγή τους και τη γενικότερη τους συμπαράσταση .
Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά το Δημοτικό Σύμβουλο κ .Αθ. Αθανασόπουλο ο οποίος και έφερε το θέμα προς ψήφιση . Ευχαριστούμε επίσης , τις συν υπογράφουσες επί του ψηφίσματος παρατάξεις , Πρωτεύουσα Ξανά , Ώρα Πατρών , Νέα Πάτρα , Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη και Σπιράλ , καθώς και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους .
Επίσης , ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την υπερψήφισή τους , όλους όσους τάχθηκαν υπέρ του αιτήματός μας , τους κυρίους Παπαδημάτο ,Τζανάκο , Ντρίνια , καθώς και το κ. Κουνάβη , όπου και αυτός τάχθηκε υπέρ της εισήγησης .
Όπως και απεδείχθη , η στήριξη και η συμπαράσταση των ανωτέρω ήταν και η καθοριστική , για το θετικό μας αποτέλεσμα .
Ένα δημόσιο ευχαριστώ , απ ‘ όλους τους εργαζόμενους που παλεύουν σκληρά για ένα ευκολότερο αύριο .
Λίγα λόγια σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο :
Ο κ. Πελετίδης , ανέφερε για ακόμα μια φορά ότι η θέση του είναι δίπλα στους εργαζόμενους ,κάτι που και πάλι δεν είδαμε . Υποστήριξε πως ο Δήμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει την παραμονή μας στις δουλείες μας . Τα λεγόμενα του αντικρούστηκαν από συνομιλητές που ήταν υπέρ του αιτήματός μας , κάτι το οποίο έφερε και εντάσεις στο Συμβούλιο .
Το γεγονός πως σε ένα θέμα στήριξης των εργαζομένων μειοψήφησε η Δημοτική Αρχή , προκαλεί ερωτηματικά και φυσικά πολλά σχόλια . Όπως αναφέρθηκε και από την αντιπολίτευση , στο συγκεκριμένο θέμα υπήρχε η δυνατότητα παρέμβασης-στήριξης από την πλευρά του Δήμου , η Δημοτική Αρχή , επέμεινε στη πρότασή της , προς άσκησης πίεσης στη κυβέρνηση .

Ένα μεγάλο ερωτηματικό γεννάται : Γιατί δεν είχαμε την ίδια αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή , που είχε το θέμα σχετικά με τους 46 υπάλληλους ΙΔΟΧ του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων , για τη δικαστική υποστήριξή τους στη μετατροπή των συμβάσεων τους ΙΔΑΧ ;;;;
Αφήνουμε στο καθένα να διαμορφώσει τη δική του άποψη .
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί , δεν έχει τελειώσει . Οι συμπαραστάτες μας θα είναι δίπλα μας . Διεκδικούμε το αυτονόητο !
Κλείνοντας , ευχαριστούμε το πατραϊκό λαό που μας γνωστοποιεί , τη στήριξη του και τη συμπαράσταση του , τόσο με μηνύματα , όσο και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Μετά τιμής .
Επιτροπή Πρώην Εργαζόμενων Κοινωφελούς Προγράμματος 2020