Σοκ από τη δράση του Επόπτη Υγείας: Οι ακραίες και παραληρηματικές αναρτήσεις στα μέσα δικτύωσης

Επόπτης Δημόσιας Υγείας υποστηρίζει μπροστά στην κάμερα ότι απέτρεψε πολίτες από το να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοιού.

Αυτή η παραδοχή, του κατά τα άλλα δημόσιου λειτουργού, αλλά και η επικοινωνία του με την 51ενός ετών Πασχαλίνα που εξέπενευσε  στο νοσοκομείο Παπανικολάου, προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα, που διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για τυχόν ποινικά αδικήματα

Ο επόπτης Δημόσιας υγείας φέρεται να συμβούλευε την άτυχη γυναίκα να αρνηθεί τη διασωλήνωση.

Στον ΣΚΑΙ μίλησε ο άνθρωπος που έδωσε και αυτός τη δική του μάχη για να κρατήσει στη ζωή την γυναίκα.

«Όταν της είχε ειπωθεί και ενημερώθηκε ότι πρέπει να διασωληνωθεί, τις επόμενες ώρες ή ημέρα, η ίδια αρνήθηκε να διασωληνωθεί. Ζήτησε να υπογράψει. Της πήγαν και ένα χαρτί για να υπογράψει αλλά αρνήθηκε να υπογράψει. Δηλαδή και δεν ήθελε να διασωληνωθεί και αρνιόταν να υπογράψει τη διασωλήνωση, την άρνηση της» αναφέρει ο Άδαμάντιος Χλωρός, Διευθυντής Πνευμονολογικού Τμήματος  ΕΣΥ Νοσοκομείου Παπανικολάου.

Η 51ενός ετών Πασχαλίνα φαίνεται να είχε συνεχή επικοινωνία με έναν άνθρωπο που εμπιστευόταν και λόγω της ιδιότητας του αλλά και λόγω των κοινών πεποιθήσεων για τον κορωνοιό.

Ο ίδιος, σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει, παρουσιάζει με ακραίες παρομοιώσεις αλλά και απειλές ιερείς, αστυνομικούς, γιατρούς και δικαστές.

«Οι Μητροπολίτες, αυτοί που σήμερα λένε το καλό για κακό και το κακό για καλό. Αυτοί που έκαναν τους ναούς εμβολιαστικά κέντρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ και σε άλλες δημόσιες  τοποθετήσεις του αναφέρει πως η χρήση μάσκας είναι βλαπτική.

Ο ΣΚΑΙ επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον εν λόγω επόπτη Δημόσιας υγείας ο οποίος μας ενημέρωσε ότι μετά την παρέμβαση εισαγγελέα , ο λογαριασμός του έχει μπλοκάρει και μας παρέπεμψε ως απάντηση στα όσα του καταλογίζουν σε αυτήν του την ανάρτηση που λέει μεταξύ άλλων « Φαίνεται ότι ενόχλησα το κτήνος της Υγειονομικής χούντας,το οποίο με πρόφαση την Δημόσια Υγεία,  κάνει  ανθρωποκτονίες, και εξαπέλυσε σε βάρος μου, την Λερναία Ύδρα  της έκπτωτης 4ης εξουσίας της εξωνημένης δημοσιογραφίες των συστημικών  ΜΜΕ. Αυτά και πολλά άλλα πρέπει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη, όπως την κυκλοφορία και χορήγηση σκευασμάτων που ψευδώς αναφέρονται ως εμβόλια ενώ είναι διαπιστωμένα σκευάσματα γενετικής τροποποίησης του ανθρώπινου DNA»

Όπως λένε οι γιατροί που νοσηλεύουν αντιεμβολιαστές, καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με αδιανόητες καταστάσεις.

Πηγή: skai.gr