ΦΩΤΟ: Επέστρεψε στις νίκες…με πυγμή η Παναχαϊκή

Για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’Εθνικής, η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 του Αίαντα Γαστούνης στην Αγυιά. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Στασινόπουλος στο 17’ με κοντινή προβολή προ κενής εστίας. Έτσι οι «κοκκινόμαυροι» επεσττεψαν στις νίκες, και παράλληλα αναρριχηθήκαν και στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε συντηρητικά, θέλοντας να «διαβάσει» τον αντίπαλο της και εντός γηπέδου. Μάλιστα η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για τους «κοκκινόμαυρους» στο 9’, όταν ο Καρακλάιτς έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά έκανε και το σουτ, όμως ο Λαδάς μπλόκαρε σταθερά. Και παρότι μετά την φάση με το σουτ της Παναχαϊκής ο ρυθμός έπεσε, ήρθε το 17’ όπου ο Στασινόπουλος έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, όταν ο Χαντί έκανε την παράλληλη μπαλιά, και ο Στασινόπουλος με κοντινή προβολή σε άδειο τέρμα έκανε το 1-0. Στο 32’ η Παναχαϊκή άγγιξε και το 2-0, όταν κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα, αυτή έφτασε στα πόδια του Παπαχρονόπουλου, με τον τελευταίο να πιάνει έναν κεραυνό, όμως ο γκολκίπερ του Αίαντα έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 44’, οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν ακόμη μια τεράστια ευκαιρία, όταν ο Τεγούσης έκανε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων με στόχο τον Καρακλάιτς, με τον Μαυροβούνιο να κατεβάζει την μπάλα, όμως προσπάθησε να περάσει τον Λαδά, με τον πορτιέρο του Αίαντα Γαστούνης, να τσιμπάει την μπάλα και να την στέλνει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος απείλησαν με το καλημέρα, όταν στο 47’ κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα, που έφτασε δεξιά στον Σταθάτο, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 75’ η Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε έντονα, όταν υπήρξε ανατροπή πάνω στον Μπουρλάκη, όμως ο κύριος Καζανάς έδειξε χαρακτηριστικά να συνεχιστεί το παιχνίδι. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα που υπήρχε αρκετή ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα. Μάλιστα αυτό το σκηνικό έμεινε ως το τέλος, με τους παίκτες της Παναχαϊκής να είναι έξαλλοι από την διαιτησία.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Ζέλικο Κάλαϊτζιτς):
Αθανασόπουλος, Πολίτης (84’ Γούλας), Στασινόπουλος (76’ Κόκας), Σμίλτος, Σεληνιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (59’ Κωνσταντακόπουλος), Μπουρλάκης (84’ Μικελάτος), Καρακλάιτς (59’ Αλεξόπουλος), Χαντί, Κυβελίδης

Η αρχική ενδεκάδα του Αίαντα Γαστούνης ( Αλέξης Γαβριλόπουλος):
Λαδάς, Ρίλντι, Βατσής (20’ Μπουρδέκας), Δούλος, Στανής, Ρούνης (46’ Κατελούζος), Τσακοπιάακος, Ντελκάδο, Ριτσιούλι (89’ Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Βράπι

Διαιτητής: Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Χρήστο Τάκο και Ιωάννη Μπάκα (Αιτωλοακαρνανίας)

Του Περικλή Παπαρίζου