MasterChef – Επιστρέφει στο ριάλιτι η Μαργαρίτα; – Όλο το παρασκήνιο

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον νέο κύκλο του Masterchef βρίσκονται όλοι στο Star και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται στα νέα επεισόδια να δούμε αρκετούς και παίκτες από πέρυσι.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐηδου που έγινε η πρώτη γυναίκα Masterchef, μπορεί να μη συμφώνησε με το κανάλι για να κάνει κάποια εκπομπή, ωστόσο είναι πάρα πολύ πιθανό να… περάσει ως guest σε κάποια επεισόδια από το νέο έτος. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, που παρότι δεν εκτίθεται στη δημοσιότητα, έχει κερδίσει το κοινό και έχει τους δικούς της φανς.

Γι’ αυτό και όλοι ψάχνουν να δουν τι θα κάνει τη νέα σεζόν κι αν θα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση. Ακόμα λοιπόν δεν έχει κλείσει κάτι, όμως το Sportdog.gr αποκαλύπτει πως έχει δώσει τα χέρια για μία μεγάλη συνεργασία, μακριά από τις κάμερες, αλλά μέσα στην κουζίνα.

Η πρόταση του Τζιοβάνι

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωρίζουμε, η Μαργαρίτα συμφώνησε να εργαστεί στο νέο μαγαζί που ανοίγει ο πρώην συμπαίκτης της Τζιοβάνι στην Αθήνα. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και είναι δύο πρόσωπα που… λάτρεψε το κοινό.

Το μαγαζί θα είναι στα Πετράλωνα, οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις εδώ και μέρες και ο Ιταλός θέλει από τη νικήτρια του Masterchef να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην κουζίνα του.

Βέβαια, η παρουσία τους πλέον στα εστιατόρια της Αθήνας και μάλιστα μετά την τεράστια επιτυχία τους στο Masterchef, σίγουρα θα τους φέρει… απέναντι από τους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνου Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

Και οι τρεις ασχολούνται με την εστίαση και έχουν δικά τους μαγαζιά, ωστόσο οι σχέσεις τους με τους δύο πρώην παίκτες είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται να τους δούμε στο μαγαζί ως… διαφήμιση!