Το φλερτ της συντρόφου του Μπέζος στον Ντι Κάπριο και το σχόλιο του δισεκατομμυριούχου

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει τη σύντροφο του Τζεφ Μπέζος να… φλερτάρει μπροστά του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Barstool Sports δημοσίευσε στον λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο που έδειχνε τον Μπέζος και τη σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες να μιλούν με τον Ντι Κάπριο το Σάββατο.

 

Στο βίντεο η Σάντσεζ φαίνεται να έχει καρφώσει το βλέμμα της στον Ντι Κάπριο, ενώ εκείνος συζητά με τον σύντροφό της και δεύτερο πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο. «Ο Λέο είναι ο κύριος θα σου κλέψω το κορίτσι», σχολίαζε το Barstool Sports.

Αμεση ήταν η απάντηση του Μπέζος, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία ποζάρει σε μια ταμπέλα που γράφει «Κίνδυνος! Γκρεμός. Θανάσιμη πτώση» με την εξής λεζάντα: «Λέο, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι…»

jeff

Από την πλευρά της η Λόρεν Σάντσες θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία στέκεται στο πλευρό του Μπέζος, τον κοιτάει όλο ενθουσιασμό και γράφει… «Όμορφη βραδιά χθες στο @LACMA Art + Film Gala με οικοδεσπότες τους καταπληκτικούς @1evachow και @leonardodicaprio. Πολλά συγχαρητήρια στους φετινούς τιμώμενους @asherald, @kehindewiley και Steve Spielberg! Μια καταπληκτική εκδήλωση που θα ωφελήσει σημαντικές μουσειακές πρωτοβουλίες, εκθέσεις για τα επόμενα χρόνια. »