ΑΧΑΪΑ: Περιοδεία σε Αιγιάλεια και Πάτρα από τον υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο – Οι σταθμοί και η ομιλία του

Ημέρα αφιερωμένη στην Αχαΐα είναι η σημερινή για τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος από το πρωί θα έρθει στον νομό από τον οποίο κατάγεται στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Το πρόγραμμα του κ. Λοβέρδου ξεκινά στις 11 το πρωί στην Ακράτα, όπου θα συναντηθεί με πολιτικούς φίλους στο «Mezzo Cafe», ενώ μία ώρα αργότερα θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Παναιγιάλειας Ενωσης Συνεταιρισμών.

Στις 12.30, ο αχαιός πρώην υπουργός θα επισκεφθεί το δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο και στη συνέχεια θα συναντηθεί με κόσμο στο «Buzz Cafe».

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα βρεθεί στο Επισκοπείο της Πάτρας για συνάντηση με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χρυσόστομο και μισή ώρα αργότερα θα έχει ραντεβού με τη Νομαρχιακή Επιτροπή στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στην πλατεία Γεωργίου.

Η κορύφωση της περιοδείας του Ανδρέα Λοβέρδου στην Πάτρα θα γίνει στο ξενοδοχείο «Αστήρ» όπου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και στις 19.00 θα πραγματοποιήσει την πολιτική του ομιλία.