ΑΧΑΪΑ: Εγκαινιάζεται νέα Τοπική Διεύθυνση ΕΦΚΑ – Που και ποιοι θα εξυπηρετούνται

Τρείς νέες τοπικές Διευθύνσεις του e-ΕΦΚΑ και Υπηρεσίας ΚΕΑΟΠ εγκαινιάζει η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ έχοντας θέσει ως άµεση προτεραιότητα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισµένων, συνταξιούχων και εργοδοτών, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους και την επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των Υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναµικού µε χρήση όλων των σύγ- χρονων τεχνολογικών µέσων καθώς και σηµαντική εξοικονόµηση πόρων µέσω της µείωσης των λειτουργικών εξόδων. Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών, η ∆ιοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας από αύριο νέων Τοπικών ∆ιευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ και των Υπηρεσιών ΚΕΑΟ και στην Αχαΐα, ως εξής:

Τοπική ∆ιεύθυνση e-ΕΦΚΑ Α΄ Αχαΐας, µε έδρα την Πάτρα (οδός Ιωαννίνων 14, ΤΚ 26223, Πάτρα). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισµένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του 2ου και 4ου ∆ιαµερίσµατος της ∆ηµοτικής Ενότητας Πατρέων και της ∆ηµοτικής Ενότητας Ρίου του ∆ήµου Πατρέων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. Οι ασφαλισµένοι µπορούν να επικοινωνούν µε την τοπική διεύθυνση µέσω του ηλεκτρονικού τα- χυδροµείου (td.aachaias@efka.gov.gr) ή µέσω των τηλεφω- νικών γραµµών (2610466268 – 2610466269).
Τοπική ∆ιεύθυνση e-ΕΦΚΑ Β΄ Αχαΐας, µε έδρα την Πά- τρα (οδός Kορίνθου 331 & Γούναρη, ΤΚ 26222, Πάτρα). Στην εν λόγω οργανική µονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισµένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του 1ου και 3ου ∆ιαµερίσµατος της ∆ηµοτικής Ενότητας Πατρέων, των Τοπικών Κοινοτήτων Ελικίστρας, Μοίρας και Σουλίου, των ∆ηµοτικών Ενοτήτων Βραχναίικων, Μεσσάτιδος και Παραλίας, του ∆ήµου Πατρέων και των ∆ήµων ∆υτικής Αχαΐας και Ερυµάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. Οι ασφαλισµένοι µπορούν να επικοινωνούν µε την Τοπική ∆ιεύθυνση µέσω του ηλεκτρονικού ταχυδροµείου (td.bachaias@efka. gov.gr) ή µέσω των τηλεφωνικών γραµµών (2610367229- 2610367203).
Περιφερειακή ∆ιεύθυνση ΚΕΑΟ ∆υτικής Ελλάδας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου (οδός Κορίνθου 331 & Γούναρη, Πάτρα, ΤΚ 26222) και χωρική αρµοδιότητα εντός των ορίων της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας και των ορίων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθά- κης και Λευκάδας. Οι ασφαλισµένοι µπορούν να επικοινωνούν µε την Περιφερειακή ∆ιεύθυνση µέσω του ηλεκτρονικού ταχυδροµείου (patra@keao.gov.gr) ή µέσω των τηλε- φωνικών γραµµών (2610 367225-2610367221-2610367226).