ΠΑΤΡΑ: Κλειστά πολλά καταστήματα καφέ, εστιατόρια, μπαρ και κέντρα διασκέδασης – Συνδράμει η Συντεχνία Αρτοποιών

Στο κάλεσμα του ΣΚΕΑΝΑ να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους, σήμερα, αναμένεται να ανταποκριθούν οι ιδιοκτήτες καφέ, εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης στην Πάτρα για να αντιδράσουν στα νέα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ από προχθές και έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.
Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών έχει ζητήσει με ανακοίνωσή του από τα μέλη να μην ανοίξουν σε όλο τον νομό τα μαγαζιά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας και επιπλέον να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου.

Στη διαμαρτυρία του ΣΚΕΑΝΑ αποφάσισε να συνδράμει με τον τρόπο της και η Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας. Οπως ανακοινώθηκε, οι αρτοποιοί στέκονται στο πλευρό των καταστηματαρχών εστίασης και σκοπεύουν σήμερα να μην πωλούν καφέ στους πελάτες τους για να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους.
Επιπλέον, και η ΟΕΒΕΣΝΑ στηρίζει τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής. Μάλιστα, προγραμματίζει ευρεία σύσκεψη φορέων την προσεχή εβδομάδα για να αποφασιστούν ενέργειες αντίδρασης στα νέα μέτρα

Την ίδια στιγμή, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα κουρεία και τα κομμωτήρια στο πλαίσιο της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί ο κλάδος, ενώ εκπρόσωποι του τοπικού Συλλόγου του θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση της πλατείας Γεωργίου, στην Πάτρα. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα λάβει μέρος και ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας, ο οποίος χαρακτηρίζει άδικα και τιμωρητικά τα νέα μέτρα.