(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Διανομή της εφημερίδας του «σπιράλ» από στελέχη του

 

Ο Πέτρος Ψωμάς και μέλη της παράταξης “οργώνουν” την Πάτρα

Σε επανειλημμένες περιοδείες με στόχο τη διανομή της εφημερίδας της παράταξης έχουν επιδοθεί τελευταία τα μέλη του σπιράλ. Ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και άλλα στελέχη, έχουν ήδη περπατήσει σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, δίνοντας την εφημερίδα τους σε ενδιαφερόμενους δημότες.

Η δράση δίνει την ευκαιρία στα μέλη του σπιράλ να συζητήσουν με τους Πατρινούς, να αφουγκραστούν τις ανησυχίες τους για την πόλη και να τους παρουσιάσουν το πρόγραμμα του σπιράλ και τις επιμέρους προτάσεις και ιδέες για τη διοίκηση της Πάτρας. Οι πρώτες περιοδείες έλαβαν χώρα στον προαστιακό σιδηρόδρομο (στη διαδρομή Πάτρα-Ρίο και σε όλες τις ενδιάμεσες στάσεις), στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου,  στο μήκος της οδού Ακρωτηρίου, στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης και σε ένα τμήμα της Ακτής Δυμαίων.

Το περασμένο Σάββατο αντιπροσωπεία του σπιράλ επισκέφτηκε το Νότιο Πάρκο και διένειμε την εφημερίδα σε πλήθος δημοτών που το απολάμβαναν. Κατά την επίσκεψη της στο πάρκο η ομάδα του σπιράλ είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα δημιουργήματα του καρναβαλικού συνεργείου του Δήμου Πατρέων, που έχουν τοποθετηθεί σε ένα σημείο του πάρκου, διαμορφώνοντας μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική παιδική χαρά. Η συγκεκριμένη περιοδεία ξεκίνησε από το σημείο της περιοχής του Φάρου όπου η “Οικολογική Κίνηση Πάτρας” διοργάνωνε, σε συνεργασία με το “Ανακυκλώνω στην Πηγή”, μια δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών, στην οποία το σπιράλ συμμετείχε.

Οι περιοδείες της δημοτικής παράταξης θα συνεχιστούν τις προσεχείς εβδομάδες και προβλέπεται να ενταθούν, εν όψει του εορταστικού Δεκεμβρίου, με επισκέψεις σε γειτονιές και συνοικίες του κέντρου καθώς και άλλες περιοχές του Δήμου Πατρέων, περιφερειακά, πάντοτε με αυστηρή τήρηση των εν ισχύ υγειονομικών πρωτοκόλλων.