ΒΙΝΤΕΟ: Ηττήθηκε…και έχασε την ευκαιρία της κορυφής η Παναχαϊκή

Για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’Εθνικής, η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 1-0 από τον Τηλυκράτη στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Γκέτσι στο 69’ με διαγώνιο σουτ. Έτσι η Παναχαϊκή έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες έκαναν αναγνωριστικό παιχνίδι, θέλοντας να καταλάβουν τις κινήσεις του αντιπάλου. Ειδικότερα η Παναχαϊκή δεν ξεκίνησε με το πόδι πατημένο στο γκάζι, κάτι το οποίο είχε κάνει στις δύο προηγούμενες νικηφόρες αναμετρήσεις της. Στο 13’ ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή για τους «κοκκινόμαυρους», όταν ο Μπουρλάκης είδε τον αμαρκάριστο Χαντί στο ύψος της μεγάλης περιοχής και του έστρωσε την μπάλα, με τον τελευταίο να πιάνει όμορφο σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Η νέα καλή στιγμή ήρθε στο 33’ για την Παναχαϊκή, όταν ο Πολίτης έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Αλεξόπουλος πήρε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, όμως και πάλι η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Τηλυκράτης ήταν παρόλα αυτά αυτός που έκανε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 43’ ο Σιμόνι έκανε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, όμως ο Αθανασόπουλος λειτούργησε αντανακλαστικά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά για την Παναχαϊκή, όταν στο 48’ ο Μπουρλάκης έκανε το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, όμως ο Παναγιωτόπουλος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Και πάλι στο 53’ οι «κοκκινόμαυροι» απείλησαν, και πάλι με τον Μπουρλάκη, με τον Χαντί να κάνει την σέντρα από δεξιά και τον αρχηγό της Παναχαϊκής για το σημερινό παιχνίδι, να παίρνει την κεφαλιά όμως ο Μπαλατσιώτης μπλόκαρε σταθερά. Στο 64’ ο Τηλυκράτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σμίλτου, ο Τόσκας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Αθανασόπουλος έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και κράτησε το μηδέν. Στο 69’ όμως οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Γκέτσι από δεξιά με προσωπική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι «κοκκινόμαυροι» στο 72’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μπουρλάκης έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή έπειτα από σέντρα παράλληλη του Καρακλάιτς, όμως και πάλι η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Ζέλικο Κάλαϊτζιτς):

Αθανασόπουλος, Πολίτης (85’ Στεργίδης), Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Λιποράσε (76’ Στασινόπουλος), Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κόκας (58’ Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος, Χαντί, Καρακλάιτς

Η αρχική ενδεκάδα του Τηλυκράτη ( Ανδρέας Παντζιαράς):

Μπλατσιώτης, Πανταζής, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Ντόσης, Τόσκα, Ταΐρης, Νικλητσιώτης (87’ Μπανταγιάννης), Περιστέρης (87’ Αζούδης), Γκέτσι (73’ Μετσίτης), Σιμόνι

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Νέος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Άγγελος Αθανασίου (Άρτας) και Δημήτρης Μάνος (Άρτας)

Του Περικλή Παπαρίζου