Καλλιθέα – Ζάκυνθος 3-0 [άνευ αγώνος]: Δεν κατέβηκαν στο γήπεδο οι Νησιώτες

Καλλιθέα – Ζάκυνθος 3-0 [άνευ αγώνος]: Οι φιλοξενούμενοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο «Ελ Πάσο», με τους γηπεδούχους να παίρνουν έτσι το τρίποντο στα χαρτιά για τη Superlerague 2.

Ξεκίνημα με νίκη στα χαρτιά για την Καλλιθέα στη Superleague 2. Η ομάδα του Βόκολου πήρε τη νίκη με 3-0 επί της Ζακύνθου άνευ αγώνα, καθώς οι Νησιώτες δεν κατέβηκαν ποτέ στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την έξοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, με το διαιτητή της αναμέτρησης να αναμένει, όπως προβλέπει ο κανονισμός την εμφάνιση των φιλοξενούμενων.

Αυτή δεν έγινε ποτέ με την αποστολή της Ζακύνθου να μην βρέθηκε ποτέ στο «Ελ Πάσο», με αποτέλεσμα το ματς να κατοχυρωθεί στην Καλλιθέα άνευ αγώνος.

Έτσι, η Καλλιθέα ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Superleague 2, στο οποίο έχει στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Να σημειωθεί, πως η Ζάκυνθος είχε ζητήσει να πάρει αναβολή για τις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό. Με τους Νησιώτες, εν τέλει να μην κατεβαίνουν την 1η αγωνιστική στο ματς με την Καλλιθέα.