ΑΧΑΪΑ: Χαιρετισμός Κ. Μητσοτάκη στην πρώτη συνεδρίαση της νέας ΔΕΕΠ – “Kάνουμε πράξη την εσωκομματική Δημοκρατία.”

Κάνουμε πράξη αυτό το οποίο πάντα πίστευα και αυτό το οποίο πρέσβευε η Νέα Δημοκρατία στο σύνολο της ιστορικής της διαδρομής. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα βαθιά λαϊκό και πατριωτικό κόμμα, ένα κόμμα της λογικής και της προόδου, το οποίο εκφράζει όλες τις κοινωνικές τάξεις. Ένα κόμμα το οποίο δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους Έλληνες, ένα κόμμα το οποίο θα εξακολουθεί να αγωνίζεται για την ευημερία όλου του ελληνικού λαού και κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Η Νέα Δημοκρατία είναι μία παράταξη η οποία έρχεται από μακριά, αλλά πηγαίνει και μακριά. Μία παράταξη η οποία έβαλε πάντα το συμφέρον του έθνους πάνω από το συμφέρον του κόμματος. Μία παράταξη η οποία δεν δίστασε να αναλάβει μεγάλες ευθύνες, να καθοδηγήσει την κοινωνία σε ιστορικές αποφάσεις, να προδιαγράψει εξελίξεις, να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πραγμάτων και να μην είναι ουραγός.

Με τη στήριξή σας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλάζει την Ελλάδα. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα στη χώρα πια έχει αλλάξει και ότι η κυβέρνηση της ΝΔ βρέθηκε κοντά στη μεσαία τάξη, στους εργαζόμενους, στις επιχειρήσεις.

Η Ελλάδα σήμερα είναι ισχυρή γεωπολιτικά και αμυντικά και πολύ πιο ισχυρή οικονομικά.Οι επενδύσεις πολλαπλασιάζονται και ταυτόχρονα δημιουργούμε ανάπτυξη για όλους.

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχετε προσφέρει μέσα από τη συλλογική σας δράση και να σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να το κάνετε με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.