ΠΑΤΡΑ: Ξεκινά τις περιοδείες του αύριο ο Γ. Παπανδρέου – Σε ετοιμότητα τα στελέχη που τον στηρίζουν

Επίσκεψη και στις 13 περιφέρειες της χώρας ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μέσα στις επόμενες περίπου 30 μέρες που απομένουν μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές της Πέμπτης Δεκεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου.

Πρώτος σταθμός των επισκέψεων του θα είναι η Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα ο νομός Αχαΐας, που αποτελεί άλλωστε και τη γενέτειρα της οικογένειας Παπανδρέου.

Αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, στην πλατεία Γεωργίου και για την επιτυχία της συνάντησης υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση.

Η επιθυμία του κ. Παπανδρέου είναι να μην γίνει μεγάλη συγκέντρωση, αλλά συνάντηση στα γραφεία του κόμματος, δεδομένου ότι η επίσημη ομιλία του στην Πάτρα θα γίνει αργότερα,  ωστόσο, από τις πληροφορίες που υπάρχουν προβλέπεται να μαζευτεί κόσμος και κάτω από τα γραφεία, καθώς το τοπικά στελέχη θέλουν να προσδώσουν “αέρα” νίκης στην έναρξη της περιοδείας του.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Παρασκευής ο Γ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί τον Πύργο και το πρωί του Σαββάτου το Αγρίνιο.