Champions League: Παίζει τα ρέστα της η Μίλαν κόντρα στην Πόρτο, εύκολη αποστολή για Ρεάλ με Σαχτάρ

Στο πρώτο πιάτο των αποψινών αναμετρήσεων των 19:45  για την 4η αγωνιστική του Champions League, η Μίλαν υποδέχεται την Πόρτο (COSMOTE SPORT 3), ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (COSMOTE SPORT 2)

Δράσης συνέχεια στην 4η αγωνιστική του Champions League, που υπόσχεται γκολ, θέαμα και συγκινήσεις στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Στον 2ο όμιλο η Μίλαν θα φιλοξενήσει την Πόρτο με το ματς να είναι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους. Οι Μιλανέζοι έχουν μείνει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους Δράκους για να παραμείνουν ζωντανοί. Φλορέντσι, Μαινάν, Ρέμπιτς, Πλιτζάρι και Μεσίας είναι δεδομένα εκτός για τους γηπεδούχους, ενώ για την Πόρτο σίγουρα εκτός μάχης είναι ο Βέντελ.

Στο άλλο ματς, στον 4ο όμιλος η Ρεάλ μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες, που έχουν στρώσει το δρόμο της πρόκρισης και μένει να γίνουν πλέον τα βασικά για να εξασφαλίσει το εισιτήριο στους 16, υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αγωνιστικά, ο Καρίμ Μπενζεμά που προφυλάχτηκε στο ματς πρωταθλήματος επιστρέφει, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι φορ Τραορέ και Μοράες βρίσκονται εκτός δράσης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

19:45 Μίλαν-Πόρτο
19:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ
22:00 Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Μπριζ

22:00 Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν
22:00 Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης
22:00 Ντόρτμουντ-Άγιαξ
22:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπεσίκτας
22:00 Σέριφ Τίρασπολ-Ίντερ