ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αποκαλύπτεται το μυστικό που θα τον συγκλονίσει

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Ακύλας βρίσκει ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ζάχο αντιμέτωπο με τον Λάμπρο ενώ ζητάει απ’ τη Ζωή να έχει από κοντά την Ελένη. Μόνο που η Ζωή έχει τα δικά της σχέδια… ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου μαίνεται πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου.

 

Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει ενώ η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο.

Η Ελένη θα βρει έναν ανεπάντεχο σύμμαχο ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως, θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος θα γίνει μάρτυρας ενός γεγονότος που θα διαταράξει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Ασημίνα…

 

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ακύλας με τον Δούκα πλέον ανάμεσα στους επενδυτές, προχωράει το έργο του αεροδρομίου όταν η Γαλάτεια του μεταφέρει μια ανησυχητική εξέλιξη. Την ίδια στιγμή ο Γαϊτάνης προσπαθεί να μάθει τι περιείχαν τα γράμματα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη ενώ ο Προκόπης και ο Μπάμπης αρνούνται τη δελεαστική πρόταση του διοικητή.

 

Οι αδερφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της ασφάλειας. Θα μπορέσει να τις σώσει ο Κωνσταντής; Η Αντιγόνη φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειας του απ’ όσο δείχνει. Η εξαφάνιση του Κωνσταντή ανησυχεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη ενώ ο Μελέτης αναγκάζεται να τον βοηθήσει.

Η Ουρανία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα προκειμένου να βοηθήσει τον Άλκη. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Ζάχο το λόγο που την κυνηγά η ασφάλεια…