Masterclass μόδας από την Κέιτ Μίντλετον: Το casual και το επίσημο look

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ξεκίνησαν την επίσκεψή τους στη Σκωτία για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή του 2021, γνωστή και ως COP26, τη Δευτέρα. Η πρώτη τους έξοδος τους έγινε στο Alexandra Park Sports Hub όπου συνάντησαν νεαρούς Προσκόπους και μίλησαν για την καμπάνια τους #PromiseToThePlanet.

Η Κέιτ, η οποία είναι πρόεδρος του Συλλόγου Προσκόπων μαζί με τον Δούκα του Κεντ, και ο σύζυγός της Γουίλιαμ συμμετείχαν σε δραστηριότητες που καταδεικνύουν πώς ο προσκοπισμός βοηθάει στον εξοπλισμό των νέων με τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Έψησαν στα κάρβουνα μπιφτέκια λαχανικών, έφτιαξαν και σκόρπισαν “βόμβες” με σπόρους αγριολούλουδων και παρακολούθησαν μαθήματα συντήρησης ποδηλάτου.

Η στιλάτη casual εμφάνιση

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο casual για την απογευματινή αυτή έξοδο. Η Κέιτ φόρεσε ένα γιλέκο Ganni από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ανάλογα με το πνεύμα της συνόδου, ένα σκούρο τζιν, ένα μαύρο ζιβάγκο και το προσκοπικό μαντήλι της.

Εκτός από οικολογικό, το γιλέκο της είναι η πιο hot τάση της μόδας, αφού ανάλογα πανωφόρια έχουμε δει σε πολλά καταστήματα αυτή τη σεζόν.

kate middletonH στιλάτη casual εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ άφησε τα μακριά μαλλιά της κάτω και είχε ελάχιστο μακιγιάζ.

kate middletonΤο γιλέκο της Κέιτ ήταν μια επιλογή στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος

 

kate middletonΤο καπιτονέ πανωφόρι είναι η τελευταία λέξη της μόδας αυτή τη σεζόν

Ο Γουίλιαμ φόρεσε ένα πράσινο πουλόβερ με πουκάμισο από μέσα, και στο πέτο του φόρεσε μια καρφίτσα με παπαρούνα σε ένδειξη αλληλεγγύης στους βετεράνους ενόψει της Ημέρας Μνήμης στις 14 Νοεμβρίου. Συνδύασε το look με navy παντελόνι και καφέ παπούτσια.

kate middletonΤο στιλάτο ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις

 

kate middletonΚέιτ και Γουίλιαμ φόρεσαν στο πέτο μια καρφίτσα με παπαρούνα σε ένδειξη αλληλεγγύης στους βετεράνους ενόψει της Ημέρας Μνήμης στις 14 Νοεμβρίου

 

Η βραδινή εμφάνιση

Το βράδυ της Δευτέρας, το ισχυρό βασιλικό ζευγάρι έκανε ακόμα μια εμφάνιση, με επίσημο ένδυμα αυτή τη φορά.

Η Κέιτ, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης έδωσαν το παρών στη βραδινή δεξίωση για τον εορτασμό της έναρξης του COP26. Η βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε στους αντιπροσώπους των χωρών μέσω ηχογραφημένου μηνύματος όπου φάνηκε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Το super glam outfit της Κέιτ αποτελούνταν από ένα μπλε φόρεμα από το brand Eponine το οποίο συνδύασε με σκούρες μπλε γόβες και αντίστοιχο τσαντάκι.

kate middletonΗ βραδινή εμφάνιση της Κέιτ στη δεξίωση

Η εντυπωσιακή royal έπιασε τα μακριά μαλλιά της σε ένα chic κότσο και το μακιγιάζ της είχε ένα αψεγάδιαστο φινίρισμα.

kate middletonΤο super glam look της Κέιτ Μίντλετον

 

kate middletonΚέιτ και Γουίλιαμ διασκέδασαν στη δεξίωση και γέλασαν με την ψυχή τους

 

kate middletonΗ Κειτ σαγήνευσε τα πλήθη, όπως κάνει συνήθως

 

kate middletonΗ ισχυρή Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε στο επίκεντρο της βραδιάς
thetoc.gr