(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Νεκρός 69χρονος που προσέκρουσε σε εκκλησάκι – Προανάκριση των αρχών για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος

Τη ζωή του έχασε ο 69χρονος Κωνσταντίνος Βλάχος, κάτοικος εν ζωή Εργατικών Κατοικιών Παραλίας Πατρών – συνταξιούχος εργαζόμενος του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε μάντρα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στον βόρειο λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κυλλήνης, με τον άνδρα να τραυματίζεται σοβαρά. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Η αρχική πληροφορία πως ο 69χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή για ψάρεμα, καθώς στο όχημά του βρέθηκαν είδη αλιείας, δεν επιβεβαιώνεται από τις λιμενικές αρχές.
Από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του 69χρονου. Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (2.30 μ.μ.) από τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Παραλίας.