ΠΑΤΡΑ: Η επίσημη παρουσίαση του νέου ομίλου «ROTARY CLUB ΠΑΤΡΑΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ»

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, σε αίθουσα του νεότευκτου ξενοδοχείου «MY WAY», έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου ομίλου «ROTARY CLUB ΠΑΤΡΑΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ», που συνέστησαν παλαιοί Ροταριανοί αλλά και νέα μέλη – επίλεκτα στελέχη της κοινωνίας της πόλης μας με διάθεση προσφοράς.
Στην εκδήλωση παρέστη η Διοικητής Μαρίζα Οικονόμου, συνοδευόμενη από αξιωματούχους της 2470 Περιφέρειας, η οποία παρέδωσε την Χάρτα Αναγνώρισης στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Ασημακόπουλο και τα σήματα στα νέα μέλη του Ομίλου.

Η Διοικητής στην ομιλία της παρουσίασε τις δράσεις του Διεθνούς Rotary αλλά και τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί στην χώρα μας, έθεσε δε τις δυνάμεις της στην διάθεση το νέου ομίλου, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσφοράς και συναδέλφωσης. Ο πρόεδρος του νέου ομίλου παρουσίασε τους στόχους και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην συμμετοχή της πόλης σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς, ως επίσης αναφέρθηκε στην επωνυμία του ομίλου που έγινε για να τιμήσει τον σπουδαίο μας ποιητή, η οικία του οποίου βρίσκεται στην πόλη μας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη και φίλοι του ομίλου, τον δε στολισμό της αίθουσας προσέφεραν το νέο μέλος Γιώργος Διαμαντόπουλος και η σύζυγός του Άννα-Μαρία Ρογδάκη