«Κόκκινη Κάρτα» σε εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων έδωσε ο Πελετίδης, οδηγώντας τους στην ανεργία


 

Στο δρόμο της Ανεργίας μετά τους εργαζόμενους του Δήμου με Κοινωφελή Προγράμματα και οι καθηγητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.
Αυτό είναι δυστυχώς το πραγματικό πρόσωπο της Κομμουνιστικής Δημοτικής Αρχής Πελετίδη.
Δίνει «Κόκκινη Κάρτα» και αποβάλει από το την εργασία, εργαζόμενους του Δήμου και στις επιχειρήσεις, οδηγώντας τους στην Ανεργία.
Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», μετά τις αποφάσεις για μη ανανέωση των συμβάσεων καθηγητών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο της Ανεργίας κ. Πελετίδη.
Κύριε Δήμαρχε,
Τις τελευταίες ώρες έχει δημοσιευθεί στα ΜΜΕ, η μη ανανέωση, δηλαδή απόλυση, καθηγητών από την Δραματική σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.
Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», θα ήθελα να με ενημερώσετε τους λόγους που δεν ανανεώθηκαν οι Συμβάσεις των καθηγητών, όταν είναι γνωστό ότι οι συγκεκριμένοι, έχουν προσφέρει τα μέγιστα διαχρονικά στη σχολή με καλές επιδόσεις και των μαθητών που αποφοίτησαν.
Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω τις αιτιάσεις, ότι η απόφαση αυτή έχει την σκοπιμότητα να εξυπηρετηθούν, ημέτεροι καθηγητές φίλα προσκείμενη στην κομματική σας παράταξη.
Σύμφωνα με τα παραπάνω σας καλώ όπως αναλυτικά με ενημερώσετε τα κάτωθι:
Ø Ποιοι οι λόγοι της μη ανανέωσης των συμβάσεων των καθηγητών, που χρόνια τώρα διδάσκουν στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας;