Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος στην αγκαλιά του συζύγου της Χαλίνα Χάτσινς (φωτο)

Το Σάββατο 23 του Οκτώβρη, ο δημοσιογραφικός φακός ξένων μέσων απαθανάτισε την συγκινητική στιγμή της συνάντησης του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν με τον σύζυγο και τον γιο της Χαλίνα Χάτσινς. Φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται, μετά το ατύχημα με τον πυροβολισμό που στοίχισε την ζωή της άτυχης κοπέλας.

Στις εικόνες βλέπουμε τον ηθοποιό «φανερά» στεναχωρημένο και μελαγχολικό, ενώ πηγές αναφέρουν πως βρίσκετε σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Οι τρεις τους συναντήθηκαν για πρόγευμα, με τον ηθοποιό να πέφτει ουσιαστικά καταβεβλημένος στην αγκαλιά του συζύγου της άτυχης κοπέλας.

Την ίδια ώρα που ξεκίνησαν οι έρευνες για την συνθήκες ασφαλείας των γυρισμάτων και την τήρηση των σχετικών πρωτοκόλλων. Ενώ όπως φαίνεται δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν προβλήματα με παρόμοια περιστατικά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Times, αυτόπτες μάρτυρες κατάθεσαν την εκπυρσοκρότηση όπλου κατά την διάρκεια γυρισμάτων από κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον Alec Baldwin. Με την παραγωγή να ενημερώνεται για το συμβάν, καθησυχάζοντας παράλληλα τον κασκαντέρ πως το όπλο ήταν απόλυτα ασφαλές. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη έρευνα και το περιστατικό θεωρήθηκε ως λήξαν.

 

 

Πηγή: Must