Δ.Γάκης: «Ο Σ.Τσιόδρας αποκάλυψε ότι έκρυβαν τουλάχιστον 60 θανάτους άμεσα μετά τον εμβολιασμό! -Δεν οφείλονται στον ιό»

Την «μελέτη Τσιόδρα» αποδόμησε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Ο Δ.Γάκης τονίζει ότι με αυτή του την μελέτη ο Σωτήρης Τσιόδρας αποκάλυψε ότι «έκρυβαν τουλάχιστον 60 θανάτους άμεσα μετά τον εμβολιασμό! Αυτοί δεν μπορεί να οφείλονται στον ιό, γιατί χρειάζεται κάποιος χρόνος για να επέλθει ο θάνατος».

Επίσης ο Δ.Γάκης αναφέρεται και στα ψέματα τα οποία έχουν πει οι «ειδικοί» εδώ και τόσο καιρό, καθώς αποκαλύφθηκε πλέον ότι ο αριθμός των εμβολιασμένων που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι αρκετά μεγαλύτερος απ’ αυτός που αναφέρεται.

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη

«ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο κ. ΤΣΙΟΔΡΑΣ – 1

Ήταν πολύ χρήσιμες οι αποκαλύψεις που, άθελα του, (ή μήπως εσκεμμένα) έκανε ο κ. Τσιόδρας

Αποκαλύψεις, που εκθέτουν όσους έλεγαν ότι το εμβόλιο είναι 95% αποτελεσματικό στην μετάδοση νόσου, και όταν βούιξε ο τόπος για την δραματική πτώση της έως το 19% (Ισραήλ) άλλαξαν το τροπάριο: το εμβόλιο προφυλάσσει από την εισαγωγή στα νοσοκομεία, από την εισαγωγή στις ΜΕΘ, από τον ΘΑΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν εισαγωγές εμβολιασμένων στις ΜΕΘ, μας έλεγαν , εν χορώ, οι λαλίστατοι πολιτικοί και οι «κράχτες». Το άλλαξαν μετά από λίγο ότι μόνο το 1% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. Απειροελάχιστοι μόνον οι θάνατοι σε εμβολιασμένους νοσηλευόμενους, μας έλεγαν

ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ επί ΨΕΜΑΤΩΝ…

Ψέματα που γέννησαν ανασφάλεια στους πολίτες και οδήγησαν στην πτώση των εμβολιασμών στα άτομα που τους χρειάζονται.

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΕΛΕΤΗ ΤΣΙΟΔΡΑ»

Λέω εξ αρχής ότι η «μελέτη» έχει πολλά τρωτά. Θα το καταλάβετε με τις επόμενες αναρτήσεις μου, μόνοι σας. 

Αλλά είναι και πολύ αποκαλυπτική!

Σε ένα σύνολο 9980 θανάτων από την 5η-40η εβδομάδα του έτους, στην ανάλυση είχαμε 8572 (86%) θανάτους σε ανεμβολίαστους, 607 θανάτους σε ατελώς εμβολιασθέντες (6%) και 701 σε πλήρως εμβολιασθέντες (8%)…

Μπα μπα μπα! Ώστε υπάρχουν θάνατοι και στους εμβολιασθέντες κε Πρωθυπουργέ των διαγγελμάτων! Ώστε το 14% των θανάτων κατά τον κ. Τσιόδρα συνέβη σε εμβολιασθέντες!

Είναι αλήθεια μόνο αυτοί; Ας δούμε στατιστικά το θέμα.

Στις μελέτες δραστικότητος του εμβολίου (efficacy) παίρνουμε δύο παρόμοιες ομάδες (εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι ) για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μελετούμε το αποτέλεσμα (end point) είτε είναι αυτό νόσηση είτε εισαγωγή σε νοσοκομείο, είτε εισαγωγή σε ΜΕΘ, είτε θάνατοι.

Στις μελέτες στον πληθυσμό , σε πραγματικό χρόνο, όπου μελετάται η αποτελεσματικότητα (effectiveness), πρέπει να διασφαλίζονται οι βασικές αρχές της ομοιότητας των δύο ομάδων, του παρόμοιου χρόνου έκθεσης σε κίνδυνο, του ίδιου πληθυσμού.

Στην μελέτη Τσιόδρα, με λύπη μου λέω, ότι ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ. Επομένως η αξιοπιστία της μελέτης πάσχει. Δείτε γιατί.

Στο επάνω μέρος της επισυναπτόμενης τρίτης διαφάνειας (του θάνατοι 25-49 ε) υπάρχει ένα παραλληλόγραμμο με κόκκινο (ανεμβολίαστοι) , πράσινο (μία δόση), μπλε ( δύο δόσεις). Το εμβαδόν αυτών των χρωματικών περιοχών αντιστοιχεί στον πληθυσμό σε έκθεση της κάθε ομάδος στον κίνδυνο θανάτου.

Μπορείτε να δείτε , πανεύκολα πόσο διαφέρει η περιοχή την εμβολιασμένων με τους ανεμβολίαστους. Αδρά , υπολογίζοντας το εμβαδό των εμβολιασμένων (δύο ομάδες μαζί) είναι περίπου το 30% του εμβαδού των ανεμβολίαστων, αριθμητικά.

Και ο χρόνος έκθεσης είναι για τους ανεμβολίαστους 35 εβδομάδες  (5η-40η) ενώ για τις δύο ομάδες των εμβολιασμένων κάτω των 50 είναι στο διάγραμμα 24 εβδομάδες (16η-40η) . Στην ουσία, όμως ως σύμβαμα λαμβάνεται , μετά τον εμβολιασμό, ότι συμβαίνει δύο εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση οπότε έχει πλήρη ανοσία, άρα πιθανόν χρησιμοποίησαν σαν χρόνο έκθεσης 18 εβδομάδες (24-6ε).

Επομένως συνέκριναν τους θανάτους στους ανεμβολίαστους 3,3 φορές μεγαλύτερου πληθυσμού (άρα 3,3 φορές περισσότερους θανάτους) και σε διπλάσια διάρκεια έκθεσης σε κίνδυνο 35 vs 18 εβδ !!! Άρα σε 6,6 φορές μεγαλύτερο!

Πρακτικά, αν ίσχυε αυτό στο σύνολο των εμβολιασμένων  οι θάνατοι προς σύγκριση των ανεμβολίαστων θα έπρεπε να ήταν 8572 /6,6 =1298! Ενώ οι θάνατοι των εμβολιασμένων (1 και 2 δόσεις) ήταν 1308 ! Εάν θεωρήσουμε ότι μόνο το 1/3,3  ήτοι 8572/ 3,3= 2597 . Δυστυχώς, όμως δεν μας έδωσε τα νούμερα αυτής της ηλικιακής ομάδος ώστε να υπολογίσουμε με ακρίβεια.

Και το αποκαλυπτικό. Δείτε την πράσινη γραμμή πως ανεβαίνει κατακόρυφα στον 1 θάνατο / 100.000 , στη έναρξη της, την 16η εβδομάδα, Αυτό σημαίνει 1 θάνατο/ 100.000 εμβολιασμένων δηλαδή στο σύνολο των εμβολιασμένων με μία δόση περίπου 60 θανάτους άμεσα μετεμβολιαστικά (σε σύνολο πρώτων δόσεων άνω των 6.000.000 την 11/10/2021 που έγινε η μελέτη). Αλλιώς η πράσινη γραμμή θα είχε μικρή κλίση προς τα δεξιά ή μικροβαθμίδωση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο κ. ΤΣΙΟΔΡΑΣ ότι έκρυβαν τουλάχιστον 60 θανάτους άμεσα μετά τον εμβολιασμό! Αυτοί δεν μπορεί να οφείλονται στον ιό, γιατί χρειάζεται κάποιος χρόνος για να επέλθει ο θάνατος.

Τέλος η μπλε γραμμή των πλήρως εμβολιασμένων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα έπρεπε να αρχίζει μαζί με την πράσινη, δεδομένου ότι αυτός ο εμβολιασμός άρχισε μετά την 15η εβδομάδα, αν θυμάμαι καλά (προηγήθηκαν οι μεγαλύτερες ηλικίες) και όχι από την 5η εβδομάδα.

Θα συνεχίσω την ανάλυση της « μελέτης» Τσιόδρα σε επόμενη ανάρτηση μου.

Υ.Γ. 1.Οι υπολογισμοί μου , είναι αναγκαστικά αδροί, διότι δεν έχω τα αριθμητικά δεδομένα και βασίζονται στις διαφάνειες του. Για αυτό ζητώ να μου δώσουν προσβαση σε αυτά».