ΑΧΑΪΑ: Δικογραφία σε βάρος δύο για απάτη – Συλλήψεις και για ναρκωτικά

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δύο ημεδαπών (άνδρα – γυναίκα), έπειτα από καταγγελία εμπόρου αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, διότι πριν από λίγες ημέρες, αγόρασαν και παρέλαβαν ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ περίπου και απέστειλαν ως απόδειξη στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα πλαστό αποδεικτικό ηλεκτρονικής κατάθεσης χρημάτων, χωρίς ωστόσο να έχουν πιστωθεί τα χρήματα της αγοράς του αυτοκίνητου στον τραπεζικό λογαριασμό της αντιπροσωπείας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο ατόμων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπού για απάτη και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με το πρόσχημα ανταλλαγής χαρτονομισμάτων με άλλα μικρότερης αξίας, απέσπασε από ηλικιωμένη γυναίκα, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε κατά τη σύλληψή του βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα συνολικού μήκους 22,5 εκατοστών.