Λαύριο-Απόλλων Πάτρας 82-66: Λύγισε στο τέλος και… ηττήθηκε ο Απόλλωνας

Για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο Απόλλωνας ηττήθηκε με 82-66 από το Λαύριο. Έτσι ο Απόλλωνας έπεσε στο 2-2, ενώ αντίστοιχα το Λαύριο ανέβηκε στο 3-1. Πλέον ο Απόλλωνας κοιτάει τον επόμενο αγώνα, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στην Περιβόλα.

Στην πρώτη περίοδο το Λαύριο μπήκε δυνατά, όμως παρότι πήραν πολλές προσπάθειες οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη δεν κατάφεραν να πάρουν μεγάλη διαφορά, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο 19-18. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας ανέβηκε και με ηγέτη τον Κόουλμαν έβγαλε ένταση και δεν άφηνε σε ησυχία τους παίκτες του Λαυρίου. Παρόλα αυτά οι υπόλοιποι παίκτες του Νίκου Βετούλα δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν σε αυτόν τον ρυθμό, και έτσι οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο με μια διαφορά έξι πόντων (42-36).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας μπήκε αποφασισμένος να κυνηγήσει ακόμη περισσότερο το σκορ, και τα κατάφερε αφού έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο βρισκόμενος μόλις 4 πόντους πίσω 56-52. Στο τέταρτο όμως και καθοριστικό δεκάλεπτο δεν κατάφερε να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, και ο Κακλαμανάκης έκανε ότι ήθελε στην ρακέτα του Απόλλωνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Λαυρίου να πάρουν μια διαφορά, και εν τέλει να την κρατήσουν ως το τέλος, γράφοντας έτσι το τελικό 82-66.

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πιτσίλκας, Ζαχαρής, Αγραφιώτης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 42-36, 56-52, 82-66