Ανδρέας Μικρούτσικος – Τηλεφωνική παρέμβαση από το νοσοκομείο – «Έλεγαν ότι είμαι ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα»

Τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ ως γνωστόν χρειάστηκε να μπει και στην εντατική.

Η κατάσταση της υγείας του, που έφερε ανησυχία στο πανελλήνιο, φαίνεται πως βελτιώνεται και σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε:

«Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου.

Η εμφάνιση σου Κατερίνα μπορεί να με στείλει εντατική. Ξέρω ότι δεν γνώριζες ότι θα βγω, αλλά έπρεπε να είσαι λίγο πιο διαφορετικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος, ο οποίος έμεινε διασωληνωμένος μία ημέρα, έκατσε στην εντατική δύο ημέρες, δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα. Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσοκομείου θα τα καταφέρω».