Επίσημα υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Παπανδρέου – Μίλησε με Γεννηματά

Ο κ. Παπανδρέου έχει επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη, όπου παρακολούθησε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη αλλά είχε και συνάντηση με το δήμαρχο της Πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου

Για την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου ενημέρωσε την Τετάρτη ο Γιώργος Παπανδρέου την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Σε λίγη ώρα αναμένεται να κάνει τις ανακοινώσεις.

Ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και την ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος. Η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλη επιτυχία όπως και σε ολους τους υποψήφιους

Ήδη συλλέγονται υπογραφές από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ώστε έως την Πέμπτη, οπότε εκπνέει η διορία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων, να μπορέσει να τις καταθέσει με βάση το καταστατικό του κόμματος.

Ο κ. Παπανδρέου έχει επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη, όπου παρακολούθησε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη αλλά είχε και συνάντηση με το δήμαρχο της Πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου, αλλά οι ζυμώσεις για την υποψηφιότητά του είναι διαρκείς.

Πηγή: skai.gr