ΠΑΤΡΑ: Αναβιώνει η εν ψυχρώ δολοφονία της επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά – Η υπόθεση πάλι στη Δικαιοσύνη σε νέα ημερομηνία

Επανέρχεται στο Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας της επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά, που συντάραξε την κοινωνία της Πάτρας πριν από 8 χρόνια (29 Νοεμβρίου 2013) , την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι της στον Καστελόκαμπο , με δράστη έναν 33χρονο.
Πρωτόδικα το  Δικαστήριο  στο Αίγιο  είχε καταδικάσει τον δράστη της δολοφονίας σε ισόβια κάθειρξη, καθώς δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοσυναισθηματικής διαταραχής, όπως είχε ζητήσει ο συνήγορός του.
Ο ίδιος ο δράστης  είχε υποστηρίξει ότι μπήκε μέσα στο σπίτι και ότι το θύμα άρχισε να τον χτυπά και τότε εκνευρίστηκε και τη σκότωσε.
Η υπόθεση που βρισκόταν χθες στο πινάκιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης και η δίκη θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Η Ναταλία Βουτσινά  διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα και υπήρξε σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη, με τον οποίο απέκτησαν και μια κόρη (18 ετών) .