ΠΑΤΡΑ: Πως αντέδρασαν εμβολιασμένοι πελάτες ενώ είδαν τον ανεμβολίαστο Πετράκο! Τι είπαν θαμώνες που ήρθαν από την ΗΠΑ

Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Πάτρα ο αρνητής εμβολιασμού Γρηγόρης Πετράκος και όπως έδειξαν τα πράγματα το κοινό της πόλης τον “αγκάλιασε” χωρίς να υπολογίζει το ότι την ώρα που ο δημοφιλής ερμηνευτής τραγουδούσε… ανεμβολίαστος, εκείνοι ήταν όλοι εμβολιασμένοι!

“Στο κατάστημά μας τηρούμε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Με τον κ. Πετράκο συνεργαζόμαστε 8 χρόνια. Κάθε φορά που έρχεται σε κατάστημά μου για να τραγουδήσει, προσκομίζει και το rapid test που υποχρεούται να κάνει” δηλώνει ο ιδιοκτήτης κ. Οικονόμου.
Στο πλευρό του Γρηγόρη Πετράκου και οι θαμώνες του γνωστού καφέ -εστιατορίου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. “Ηρθα απο τις ΗΠΑ, έμαθα ότι ο Γρηγόρης τραγουδά στην Πάτρα, είμαι εμβολιασμένη και ήθελα να τον ακούσω” μας είπε μία ομογενής Πατρινή θαυμάστριά του. “Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Εδώ ήρθαμε να διασκεδάσουμε, δεν ήρθαμε για να μιλήσουμε για εμβόλια. Αν ο νόμος ‘έλεγε πως θα έπρεπε και οι τραγουδιστές ή οι υπάλληλοι των καταστημάτων εστίασης να είναι εμβολιασμένοι, αναμφισβήτητα θα έπρεπε να το κάνει ή… να μην δουλεύει. Από την στιγμή όμως που ο νόμος του το επιτρέπει, καλά κάνει και εργάζεται ανεμβολίαστος” τονίζει άνδρας πελάτης του καταστήματος.
Το κατάστημα ήταν σχεδόν γεμάτο. Στην είσοδο γίνονταν κανονικά ο έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμών.