Γκολ από τα αποδυτήρια…και νίκη για την Παναχαϊκή

Φιλική νίκη με 1-0 για την Παναχαϊκή απέναντι στην Καλαμάτα στο γήπεδο των Φιλιατρών. Μοναδικός σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Αλεξόπουλος στο 4’ με κεφαλιά. Μια νίκη που ήρθε για την Παναχαϊκή κόντρα σε μια ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στην Superleague 2. Έτσι οι «κοκκινόμαυροι» συνεχίζουν με εξαιρετική ψυχολογία, με το μυαλό τους να βρίσκεται στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.
Με γκολ από…τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Παναχαϊκή, όταν στο 4’ οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν το 1-0 με τον Αλεξόπουλο να βρίσκει δίχτυα κόντρα στην πρώην ομάδα του. Μάλιστα αυτό ήταν που αποδιοργάνωσε ουσιαστικά και την ομάδα της Καλαμάτας, με την Παναχαϊκή να απειλεί ακόμη μια φορά στο 20 ‘ όμως το σουτ του Μπουρλάκη μέσα από την μικρή περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρουν να βγάλουν κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, με τον Αθανασόπουλο να μην έχει κανένα πρόβλημα και να μαζεύει εύκολα την μπάλα στο 48’. Ο Χαντί για την Παναχαϊκή απείλησε στο 52’, όμως το σουτ του μπλόκαρε ο Καπούταγλης. Η μεγαλύτερη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε για τους παίκτες της Καλαμάτας στο 77’, όταν ο Τάτος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, όμως ο Σελινιωτάκης έδιωξε λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε για ακόμη μια φορά, με το 1-0 να μένει από το πρώτο ημίχρονο, και την Παναχαϊκή να φεύγει νικήτρια.
Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής
Αθανασόπουλος (69’ Μπαμπούνης), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Πολίτης, Στασινόπουλος (69’ Μπελεζάκης), Τεγούσης (69’ Παπαχρονόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Μπουρλάκης (61’ Λούσκος), Αλεξόπουλος, Κυβελίδης (69’ Μικελάτος)
Η αρχική ενδεκάδα της Καλαμάτας
Καπούταγλης (60’ Κόουτς), Μαβινγκά, Παπατόλιος, Τσελεπίδης, Μοζέρ (46’ Νάνι), Αναστασόπουλος, Τσαγκαλίδης, Ματέους (65’ Σκεντεράι), Κόκκορης (46’ Ντε Σόουζα), Τάτος, Λουκίνας

Του Περικλή Παπαρίζου