ΠΑΤΡΑ: Έφυγε στα 54χρονια της το γελαστό κορίτσι, η έμπορος Νατάσσα Μητροπούλου

Η γνωστή έμπορος Νατάσσα Μητροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών μετά από άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η εκλιπούσα διατηρούσε εμπορικό κατάστημα με είδη δώρων και κρύσταλλα στην οδό Ερμού, έσβησε μετά από γενναία μάχη με την ασθένεια που κατέβαλε τις δυνάμεις της.

Με βαθιά θλίψη φίλοι της Νατάσσας έκαναν αναρτήσεις στο faceboοk για να την αποχαιρετίσουν, αποτυπώνοντας το πόσο ζεστός και χαμογελαστός άνθρωπος ήταν.

Ήταν μητέρα δύο παιδιών, του Σταύρου και της Θεοδώρας – Νεφέλης.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11 πμ, από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών και η ταφή στο Α΄ Κοιμητήριο.

Πάτρα: Εφυγε από τη ζωή η γνωστή έμπορος Νατάσσα Μητροπούλου
Πάτρα: Εφυγε από τη ζωή η γνωστή έμπορος Νατάσσα Μητροπούλου

Εμπορικός Σύλλογος για Νατάσσα Μητροπούλου: Χάσαμε έναν υπέροχο άνθρωπο.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη και οδύνη για την  πρόωρη απώλεια της αγαπητής συναδέλφου

Η είδηση του θανάτου της Νατάσσας Μητροπούλου σκόρπισε θλίψη και στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας, με τον τοπικό σύλλογο να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά αναφέρει: 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη και οδύνη για την  πρόωρη απώλεια της αγαπητής συναδέλφου Νατάσσας Μητροπούλου. Ο Σύλλογος μας την είχε βραβεύσει και τιμήσει το 2018 καθώς υπήρξε άξια συνεχίστρια μιας ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε την δραστηριότητά της από την δεκαετία του 1880. Ο Εμπορικός κόσμος και η Πατρινή κοινωνία θρηνεί γιατί έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.