Αυτοκτόνησε o 19χρονος ηθοποιός Matthew Mindler

Ο 19χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο

Θρηνεί το Χόλιγουντ για τον χαμό του νεαρού καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Matthew Mindler αυτοκτόνησε καταναλώνοντας νιτρικό νάτριο, πράγμα που επιβεβαίωσαν οι τοξολογικές εξετάσεις.

Ο 19χρονος ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία «Our Idiot Brother» («Ο Ηλίθιος Αδελφός Μας»), η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2011.

Η μητέρα του, η οποία βιώνει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της, υποστηρίζει ότι ο γιος της παρήγγειλε την ουσία για 15 δολάρια από το Διαδίκτυο και έψαξε πώς θα την χρησιμοποιήσει. Η ίδια ανφέρει ότι ο αποθανών αγόρασε το νιτρικό νάτριο κατά τις πρώτες ημέρες του μακριά από το σπίτι του. Είχε μετακομίσει στην πολιτεία Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Millersville.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Daniel A. Wubah, ανακοίνωσε το θάνατό του.

«Με βαριά καρδιά, σας ενημερώνω για τον θάνατο του 19χρονου Matthew Mindler από το Χέλερταουν της Πενσυλβάνια, πρωτοετή φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Millersville. Οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αυτή είναι μία στιγμή θλίψης για την οικογένεια, την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητα. Ζητώ από την κοινότητα της πανεπιστημιούπολης να συγκεντρωθεί για να στηρίξει ο ένας τον άλλον και τους μαθητές μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», τόνισε ο Daniel A. Wubah.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, το πτώμα του Matthew Mindler εντοπίστηκε στο Manor Township της Πενσυλβάνια.