(Βίντεο)-Οίκος ανοχής θα λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο!

Μία πρωτότυπη ιδέα σκέφτηκε ο ‘Ελληνας επιχειρηματίας, Πέτρος Λάσκαρης, στη Βιέννη, ο οποίος μετέτρεψε έναν οίκο ανοχής σε εμβολιαστικό κέντρο κατά του κοροναϊού.

Μετά τον εμβολιασμό, οι πελάτες θα λαμβάνουν ένα κουπόνι ως επιβράβευση, με το οποίο θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο κλαμπ σάουνας του οίκου ανοχής «Funpalast».

Σκοπός του ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Funpalast», είναι να αυξήσει το ποσοστό εμβολιασμού. Η ιδέα μάλιστα ήρθε όταν διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι είναι άνδρες.

Ο Πίτερ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την πανδημία ακούω τους επιστήμονες και στην Αυστρία περίπου το 62% των πολιτών έχει εμβολιαστεί και πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον το 70 με 80%. Είδα στις στατιστικές ότι δεν έχουν εμβολιαστεί πολλοί άνδρες που είναι το 100% του πελατολογίου μας. Έτσι ελπίζουμε να βοηθήσουμε στο ποσοστό εμβολιασμού».

Τι προβλέπεται για τις γυναίκες και τα παιδιά

Το επιχειρηματικό μυαλό ωστόσο του κ. Λάσκαρη, δεν αποκλείει τις γυναίκες και τα παιδιά.

«Γυναίκες και παιδιά μπορούν να έρθουν γιατί έχουμε μια δεύτερη είσοδο από την πλευρά του γυμναστηρίου μας που μπορούν να την επισκεφθούν», διευκρινίζει ο ιδιοκτήτης.

Όπως αναφέρει η στήριξη από την κυβέρνηση βοήθησε την επιχείρησή του να διατηρηθεί όμως τώρα η πελατεία του έχει μειωθεί πολύ.

«Η δουλειά έχει πέσει περίπου κατά 50% και γι’αυτό κάνουμε και αυτή την καμπάνια για τον εμβολιασμό για να βελτιώσουμε την κατάσταση», καταλήγει ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης.

Οι αντιδράσεις των εργαζομένων του «Funpalast»

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενες στον αυστριακό οίκο ανοχής ανυπομονούν για τον εμβολιασμό των πελατών τους στο «Funpalast».

Η Σαμίρα, μία από αυτές, υποστήριξε: «Θα είναι διασκεδαστικό! Προσωπικά θα φροντίζω κάθε πελάτη».

Πότε ξεκινά η πρωτοβουλία

Το «Funpalast» είναι ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της χώρας και διαθέτει εκτός από δωμάτια, χώρο σάουνας, εσωτερική πισίνα, κήπο, εστιατόριο και άλλους χώρος αναψυχής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Heute», η πρωτοβουλία αυτή ξεκινά την 1η Νοεμβρίου και οι πελάτες θα μπορούν να εμβολιάζονται κάθε Δευτέρα, από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Οι εμβολιασμένοι θα μπορούν στη συνέχεια να απολαμβάνουν δωρεάν σάουνα έως τις 4 π.μ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: