(Βίντεο-Φωτο) – Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: Καταγγελίες για ξυλοδαρμό φοιτητή!

Δύο ξεχωριστά επεισόδια έλαβαν χώρα το απόγευμα της Τρίτης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) σύμφωνα με το foititikanea.gr.

Πιο συγκεκριμένα στις 16:40, φοιτητής δέχθηκε επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από ομάδα αναρχικών. Ο φοιτητής πήγε και κατέθεσε αμέσως μετά, για όλα όσα υπέστη στη ΓΑΔΑ.

Πιο αναλυτικά, ο επικεφαλής της φοιτητικής παράταξης Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ), σημειώνει στα «Φοιτητικά Νέα» ότι «Επιτέθηκαν στον αντιπρόεδρο της παράταξης στις 19:00 το απόγευμα έξω από τη γραμματεία του τμήματος ΔΕΟΣ 3 αναρχικοί. Του είπαν εσύ είσαι που “βγαίνεις στην τηλεόραση;” Και ξεκίνησαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Ο Οδυσσέας διέφυγε μετά από λίγο. Ο πρύτανης και η αστυνομία έχει ενημερωθεί 20 λεπτά μετά το περιστατικό».

Αυτή την ώρα ο 20χρονος φοιτητής βρίσκεται στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και δίνει κατάθεση.

Νωρίτερα στις 16:40 το απόγευμα, σημειώθηκε μια ακόμα ένταση και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της ΑΣΟΕΕ όταν (σύμφωνα με τα λεγόμενα φοιτητή) ένας φοιτητής κόλλησε μια αφίσα, παρευρισκόμενοι του είπαν να την κατεβάσει και όταν ο ίδιος αρνήθηκε τον προπηλάκισαν.  Στη συνέχεια ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση έφυγε από το πανεπιστήμιο με αίματα στο κεφάλι, αναφέρει φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα».

Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο στο σημείο επικρατούσε αναστάτωση: