ΠΑΤΡΑ: Παράσταση θεάτρου σκιών στο πλαίσιο εικαστικής έκθεσης  

Παράσταση θεάτρου σκιών στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης  «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα»

————————-

Η Ελληνική επανάσταση του ’21 μέσα από τις φιγούρες του Καραγκιόζη, θα έρθει στο «προσκήνιο» το προσεχές Σάββατο 16 Οκτώβρη, στις 7.00 το απόγευμα στο χώρο της «Αγοράς Αργύρη» » (Αγίου Ανδρέου 12), μέσα από την πραγματοποίηση παράστασης Θεάτρου Σκιών .

Η παράσταση “ανεβαίνει” από το «Μαύρο Θέατρο της Πάτρας» με τις φιγούρες του εικαστικού Κώστα Μακρή και έχει τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών» και θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική.

Πραγματοποιείται με αφορμή την ταυτόχρονη φιλοξενία στην «Αγορά Αργύρη»  και στη Δημοτική Πινακοθήκη – έως τις 20 Οκτωβρίου – της έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», που οργανώνουν το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

Η προμήθεια των εισιτηρίων για τη δωρεάν είσοδο στην παράσταση γίνεται  ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr και στο βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος».

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφαλή προσέλευση στους κλειστούς χώρους (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή φυσικής νόσησης ή rapid test).

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.
Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.