(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Το ξεκίνημα της καινούργιας ακαδημαϊκής πορείας του τμήματος Φυσικοθεραπείας

Στο ξεκίνημα της καινούργιας τους ακαδημαϊκής πορείας βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα 11/10 και ώρα 10πμ, από τον Πρόεδρο του τμήματος Φυσικοθεραπείας Κώστα Φουσέκη ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος.
Ο πρόεδρος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Φυσικοθεραπείας, στην πόλη του Αιγίου, με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό και εξήγγειλε την έκδοση ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.
Μεταξύ άλλων εξέφρασε τη βαθιά του πεποίθηση ότι το ΑΤΕΙ θα παραμείνει στην πόλη που ιδρύθηκε.
Θύμισε ότι αυτός ο τόπος είναι γνωστός παγκόσμια για την Μαύρη Σταφίδα αλλά τα τελευταία 20 χρόνια είναι γνωστός για τους υψηλού επιπέδου επιστήμονες Φυσικοθεραπείας και οπτικής – οπτομετρίας που έχει βγάλει στην αγορά εργασίας.
Ζήτησε από τους νέους φοιτητές να συνεχίσουν αυτή την παράδοση και να μεταφέρουν στους γονείς τους ότι η πόλη είναι ασφαλής, οι συνθήκες είναι οικογενειακές, ο Εμπορικός Σύλλογος είναι δίπλα τους και ότι θέλουν, μπορούν να το ζητούν στο Δήμο ή στον Εμπορικό.
Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από τους φοιτητές να ενσωματωθούν στην κοινωνία του ΑΙΓΙΟΥ, να έχουν σε υψηλό βαθμό το αίσθημα της ελευθερίας και να νιώσουν πως βρίσκονται σπίτι τους.