(ΦΩΤΟ)-AΙΓΙΟ: Διασυνοριακή συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου CREATIVE CAMPS

 

 

Με επιτυχία ολοκλήρωσε, o Δήμος Αιγιαλείας, τη  Διασυνοριακή συνάντηση B2B  στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου CREATIVE CAMPS: «Cross-over HUBS – developing cross – innovation between agro-food and creative enterprises», το οποίο υλοποιείται και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/10 στις εγκαταστάσεις της Θερμοκοιτίδας Επιχειρηματικότητας που έχει διαμορφωθεί στο πλαίσιο του έργου στο Δημαρχείο Συμπολιτείας στο Αίγιο, με την συμμετοχή τόσο ελληνικών όσο και ιταλικών επιχειρήσεων που ανήκουν στους κλάδους της Δημιουργικής και Πολιτιστικής Βιομηχανίας και της Αγροδιατροφής.

 

Κατά τη συνάντηση, Έλληνες και Ιταλοί επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες καθώς και να συνομιλήσουν ανταλλάσσοντας  εμπειρίες και απόψεις, στοχεύοντας σε μελλοντικές συνεργασίες.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διεξαγωγή δια ζώσης συναντήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2691360815 και στο mail: anagnosto@aigialeia.gov.gr .