Την τρίτη δόση του εμβολίου θα κάνει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Greece’s Prime Minister, Kyriakos Mitsotakis, receives the second dose of Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine, at the first day of the vaccination campaign against the coronavirus disease (COVID-19), at Attikon Hospital in Athens, Greece on January 18, 2021. / Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λαμβάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου των εταιριών Pfizer-BioNTech κατά της COVID-19, την πρώτη ημέρα εμβολιασμών για την ασθένεια του νέου κορωνοϊού (COVID-19) στο νοσοκομείο «Αττικόν», Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2021.

Την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού θα κάνει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Οικονόμου, σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για την τρίτη αναμνηστική δόση σε πολίτες άνω των 50 ετών και για τους πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού κινδύνου  και αυξημένου κινδύνου, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Προϋπόθεση να έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από τη στιγμή που έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη δόση χορηγείται αφού έχει περάσει ένα εξάμηνο από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.