Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για ροζ βίντεο – «Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο»

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η φιναλίστ του MasterChef 3 μίλησε για την μεγάλη της αγάπη την μαγειρική, την βία που έχει υποστεί σε επαγγελματικό χώρο αλλά και το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ.

Η μαγείρισσα ανέφερε χαρακτηρισιτκά: «Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω με πάει πίσω. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο».

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε για την πρόταση που είχε να συμμετάσχει στο Top Chef. «Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία στο καταμαράν που δούλευα και το συνιστώ σε κάθε μάγειρα να το ζήσει. Τα πράγματα άλλαξαν και με σιγουριά σου λέω ότι δεν παντρεύομαι, είναι περίεργη η φάση. Παρακολουθώ όλα τα μαγειρικά ριάλιτι. Είχα και μια πρόταση από το Top Chef να συμμετέχω και με πάρα πολύ καλά λεφτά μάλιστα, αλλά ήταν κάτι που το έχω κάνει μια φορά και δεν θα ήθελα και δεύτερη», είπε αρχικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.