Γεωργία-Ελλάδα: Με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους και η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί και εκείνη με μαύρα περιβραχιόνια στην αναμέτρηση με τη Γεωργία, στη μνήμη των θυμάτων της πόλης του Μπατούμι

Με μαύρα περιβραχιόνια θα «κατέβει» και η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην αναμέτρηση με τη Γεωργία.

Οι Γεωργιάνοι θα φοράνε, φυσικά, μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων της πόλης του Μπατούμι, και το ίδιο θα πράξουν και οι διεθνείς μας, αποδεχόμενοι σχετικό αίτημα των γηπεδούχων.
Θυμίζουμε, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση εν μέρει πολυώροφου κτιρίου χθες, Παρασκευή, το πρωί στο θέρετρο Μπατούμι στη Γεωργία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της χώρας, αποδίδοντας το δυστύχημα στις εργασίες ανακαίνισης που γινόντουσαν σε ένα διαμέρισμα.

Πέντε όροφοι του κτιρίου αυτού κατέρρευσαν, καταπλακώνοντας πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στον δρόμο μπροστά του, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι ενδέχεται «έως και 15 άνθρωποι» να έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με την ομοσπονδία της Γεωργίας να ζητάει την αναβολή του ματς, αίτημα, ωστόσο, το οποίο δεν έγινε δεκτό.