Γιώργος Γεροντιδάκης για Άγριες Μέλισσες: «Ο Μελέτης δεν έχει κλείσει τις παλιές πληγές»

Συνέντευξη γεμάτη από… Άγριες Μέλισσες παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης στον Τηλεθεατή. Πόσο αληθινή είναι η σχέση του Μελέτη με την Κορίνα και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής;

«Ο Μελέτης αυτή τη στιγμή είναι μόνος του. Του λείπει η μητέρα του και ρίχνει όλο το βάρος του στον Δούκα, που αποτελεί πατρική φιγούρα γι’ αυτόν και πάντα θα είναι κοντά του.

Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ανοιχτές πληγές, που στερείται της αποδοχής, την οποία έχει ανάγκη.

Υπάρχουν στρατόπεδα αυτή τη στιγμή. Το πώς αυτά μπορεί να έρθουν κοντά, δεν το γνωρίζω, αλλά είναι μια δύσκολη κατάσταση και θα υπάρξουν στιγμές και μέσα στο δικαστήριο όπου ο Μελέτης θα ζήσει πάλι την απόρριψη από την αδελφή του, τα ξαδέλφια και την Πηνελόπη, που είναι βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του.

Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Κορίνα, χωρίς όμως να έχει κλείσει τις παλιές πληγές κι αυτό είναι λάθος. Προσπαθεί να ρίξει ένα τείχος, το οποίο πέφτει συνέχεια πάνω του.

Είδαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ότι τον αγκαλιάζει η Κορίνα και είναι σαν να βλέπει την Πηνελόπη. Ο αρραβώνας γίνεται μόνο και μόνο γιατί θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή. Προφανώς και θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Κορίνας. Σαφώς και θα έχουμε συγκρούσεις».