Σασμός: Η σκηνή του φόνου “άναψε” τα αίματα στο Twitter – Ο Μαθιός, ο Λάνιστερ και οι αντιδράσεις

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες στη σειρά “Σασμός“. Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε ξεκάθαρα ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή Σταματάκη.

Ο Μαθιός τελικά είναι αυτός που τον πυροβόλησε, όπως είχαμε δει μέσα από ένα όνειρο του Μανόλη, που ήταν ο μοναδικός μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Οι αστυνομικές αρχές αλλά και οι κάτοικοι του χωριού αναζητούν ακόμα τον δολοφόνο, ενώ ο Μανόλης μετά το τετ α τετ που είχε με τον Μαθιό, προς το παρόν φαίνεται να μην είναι διατεθειμένος να μιλήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Μαθιός τρέφει δυνατά συναισθήματα για την Βασιλική την γυναίκα του Στεφανή και ίσως ήταν ο λόγος που θέλησε να τον βγάλει από την μέση.

Η σκηνή που προβλήθηκε στο επεισόδιο ήταν ανάμνηση του Μαθιού κι έτσι είδαμε για πρώτη φορά όλη τη σκηνή της δολοφονίας, αλλά και τι έκανε μετά με το όπλο.

Κάποιοι χρήστες των social media τον συγκρίνουν με τον Dexter, άλλοι τονίζουν ότι υποστήριξαν τον Λάνιστερ στο Game of Thrones και ότι ο Μαθιός είναι άγιος μπροστά τους… Πάντως το #teammathios είναι πιο ισχυρό από ποτέ.

Δείτε τα καλύτερα memes και σχόλια στο Twitter για τις εξελίξεις στη σειρά “Σασμός”