Από θαύμα σώθηκε ο κιθαρίστας των Judas Priest- Παραλίγο να πεθάνει την ώρα που έπαιζε το Painkiller

Συγκλονίζει η πρώτη δήλωση του Richie Faulkner μετά τη σοβαρή επέμβαση στην καρδιά πριν από μερικές ημέρες. Ο κιθαρίστας των Judas Priest αναρρώνει και για πρώτη φορά αποκάλυψε λεπτομέρειες για αυτό που του συνέβη κατά τη διάρκεια του Louder Than Life Festival.

Όπως είπε, την ώρα που έπαιζε το Painkiller που έκλεινε την εμφάνιση της μπάντας η θωρακική αόρτη του έσπασε γεμίζοντας αίμα το στήθος του. Η επίσημη διάγνωση ήταν ανεύρυσμα της θωρακικής αόρτης και όπως του είπε ο γιατρός του όσοι το παθαίνουν σε αυτή την έκταση συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μέχρι το νοσοκομείο.

 

 

«Με πήγαν στο κοντινό νοσοκομείο και αμέσως με υπέβαλλαν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε πάνω από δέκα ώρες. Πέντε σημεία στον θώρακα μου έχουν αντικατασταθεί με μέταλλο, οπότε πραγματικά είμαι φτιαγμένος από… metal τώρα».

Ο Richie Faulkner τονίζει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν το set της μπάντας ήταν μεγαλύτερο ή το αν το νοσοκομείο βρισκόταν πιο μακριά.

«Κάτι τελευταίο, γιατί όλο αυτό ήταν εντελώς καινούργιο για μένα. Δεν είχα ιστορικό καρδιάς ούτε βουλωμένες αρτηρίες, ούτε καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου. Αν μπορείτε να κάνετε εξετάσεις κάντε το για μένα σας παρακαλώ».

Πηγή: roxx.gr