Αίγιο: Τέλος για το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο – «Ραντεβού» για την ερχόμενη άνοιξη

Μία άκρως επιτυχημένη κολυμβητική σαιζόν έφτασε στο τέλος της για το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Αιγίου που από το τέλος της εβδομάδας ανανεώνει το «ραντεβού» για την ερχόμενη άνοιξη.
Με την ολοκλήρωση των απαραίτητων επισκευών, εργασιών συντήρησης μηχανολογικού εξοπλισμού και καθαρισμού στο σύνολο των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου Αιγίου αποδόθηκε στους αθλούμενους μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με πιστοποιήσεις για την ποιότητα του ύδατος.
Οι δύσκολες συνθήκες με την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων λόγω covid, δεν εμπόδισαν τόσο τα μέλη των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Κολυμβητήριο του Αιγίου όσο και πλήθος μεμονωμένων αθλητών που έκαναν χρήση των άριστων εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου. Ιδιαίτερη ήταν μάλιστα η αύξηση προσέλευσης σε σχέση με προηγούμενα έτη από μεμονωμένους αθλητές κυρίως παιδιά αλλά και ενήλικες, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και την σπουδαιότητα της λειτουργίας του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου.
«Οι προσπάθειες μας είναι συνεχείς προκειμένου να βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας και στην κατεύθυνση αυτή επισπεύσαμε διαδικασίες ώστε να αποδοθεί έγκαιρα στους συμπολίτες μας την περασμένη άνοιξη το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο. Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τον ερχόμενο χειμώνα ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σαιζόν 2022 με ακόμα περισσότερες παροχές για τους αθλούμενους και τους επισκέπτες του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου Αιγίου» τονίζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.