ΑΙΓΙΟ: Μαζική μαχητική κινητοποίηση και αυτοκινοτοπομπή στους κεντρικούς δρόμους από τους Αγρότες – Η φωνή των σταφιδοπαραγωγών

Την Τρίτη 5 Οκτώβρη με μαζική μαχητική κινητοποίηση και αυτοκινοτοπομπή στους κεντρικούς δρόμους του Αιγίου, δώσαμε την πρώτη μάχη !
Για ακόμη μια φορά ακούστηκαν δυνατά η φωνή των αγροτών σταφιδοπαραγωγών – του λαού της Αιγιάλειας :
Μέτρα στήριξης του εισοδήματος των σταφιδοπαραγωγών
Καμία απόλυση στην ΕΒΟ –
Κανένα κλείσιμο, καμιά συγχώνευση του τμήματος Φυσικοθεραπείας
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!
Συνάδελφοι συνέχιζουμε ακόμη πιο δυναμικά κλιμακώνοντας τον αγώνα μας , αξιοποιώντας την πείρα μας – την υπεροχή του δίκιου του αγώνα μας.
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας κόντρα στους πραγματικούς υπευθύνους !
Την κυβέρνηση της ΝΔ και όλα τα κόμματα που είναι υπέρ της ΕΕ και των αντιαγροτικών πολιτικών, που έχουν την κύρια ευθύνη γιατί πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, γιατί καλλιεργούσαν αυταπάτες περί επιστροφής στην κανονικότητα, την ίδια ώρα που γνωρίζουν τις βαθύτερες αιτίες της κρίσης.
Τους τοπικούς άρχοντες, περιφερειάρχες, την δημοτική αρχή και τους κυβερνητικούς και πρώην κυβερνητικούς Βουλευτάδες, που προσπαθούν να θολώσουν τα νερά για το ποιος ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση. Γιατί παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη των σταφιδοπαραγωγών, με στόχο να δημιουργούνται συγχύσεις και να αποτραπούν οι οργανωμένες κινητοποιήσεις που στοχεύουν τον πραγματικό υπεύθυνο.
Όλους όσους μοιράζουν παχιά λόγια και παίζουν τους τάχα εξαπατημένους και τους δήθεν φίλους του λαού της Αιγιάλειας.

Μόνο ο αγώνας μας μπορεί να σώσει το βίος μας!
Ό,τι κερδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν αποτέλεσμα του αγώνα μας! Τίποτα δεν μας χαρίστηκε! Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να δούμε «άσπρη μέρα», επιλέγοντας να παλέψουμε με ψηφίσματα, υπομνήματα και αγωγές, που προτείνουν τα τοπικά στελέχη της νυν και της προηγούμενης κυβέρνησης σε δήμους και περιφέρειες, αποσκοπώντας έτσι να μην κλιμακωθεί ο αγώνας.
Συνεχίζουμε μαχητικά στον ίδιο δρόμο διεκδικώντας την επιβίωσή μας. Είναι μονόδρομος για την επιβίωσή μας μαζικά και οργανωμένα να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να παραμείνουμε στα χωράφια μας, να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της παραγωγής μας και να ζούμε με αξιοπρέπεια και χωρίς στερήσεις τις οικογένειές μας.
Καλούμε τους αγρότες σταφιδοπαραγωγούς, το λαό της Αιγιάλειας σε κλιμάκωση του αγώνα.
Σε ετοιμότητα , αξιοποιώντας όλα τα μέσα και μορφές για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα για την καλύτερη δυνατή διεκδίκηση των αιτημάτων μας.
Παίρνουμε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων στα χωριά της περιοχής , και στην πόλη του Αιγίου.
Προχωράμε σε νέα κινητοποίηση στην Γέφυρα Μεγανίτη την Πέμπτη 7 Οκτώβρη στις 6:30 μμ.
Συντονίζουμε τον αγώνα μας με τα σωματεία και φορείς της Περιοχής , συντονίζουμε την δράση μας πανελλαδικά με Αγροτικούς Συλλόγους και Επιτροπές Πυροπλήκτων.