Τσούμπερ: «Ενθουσιασμένος με το ξεκίνημά μου στην ΑΕΚ»

Ο Ελβετός διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ εντάχθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ξεκινημά του με τους κιτρινόμαυρους

Τρία γκολ σε πέντε συμμετοχές με την ΑΕΚ μετράει ο Στίβεν Τσούμπερ που κάνει τη διαφορά με τις εμφανίσεις του από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μάλιστα και στην πατρίδα του την Ελβετία έπλεξαν το εγκώμιο του 30χρονου μέσου για τα όσα πετυχαίνει τις πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Τσούμπερ εντάχθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενόψει των αγώνων με Βόρειο Ιρλανδία και Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για το εντυπωσιακό ξεκίνημά του με την ΑΕΚ.

«Φυσικά ο καθένας θα ήθελε να κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα. Είμαι ενθουσιασμένος που εξελίχθηκαν τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, αλλά επίσης είναι καλό και για την ομάδα», υπογράμμισε ο Τσούμπερ στα ελβετικά Μέσα στις δηλώσεις του μετά την προπόνηση της Τρίτης με την Εθνική Ελβετίας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Βόρειο Ιρλανδία, ο Τσούμπερ υπογράμμισε: «Ξέρω τι μπορώ να κάνω και είμαι πεπεισμένος. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

Πηγή:www.gazzetta.gr